Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ

 
 
Ο Κορονοιός αναδιοργανώνει. TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ακόμη ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δούμε το τέλος του ΕΡΓΟΥ και το πως θα μοιραστεί η τράπουλα.
 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα σκάκι, εξωτερικοί χώροι και κείμενο
 
Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα τρόπος του λέγειν παγκόσμια. Ποιοί όμως θα στελεχώσουν μια τέτοια Κυβέρνηση;
Το σίγουρο είναι ότι είναι παγκόσμιο σενάριο γιατί παίζουν όλοι οι πολιτικοί όλων των χωρών ταυτόχρονα.
Ο καθένας από το πόστο του. τούς προσφέρει τις υπηρεσίες και τον πληρώνουν. Κόβουν μισθούς σε πολιτικούς ηγέτες, και σε αστέρες τής ενημέρωσης.
Τι έγινε όμως με το πρόβλημα του ιού; 
Δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση ότι ο Κορονοϊός είναι αυτό, το οποίο προβλήθηκε ότι δήθεν είναι. Ο Κορονοϊός είναι ένας ακόμα ιός σαν αυτόν της γρίπης και οι ιοί δυστυχώς σκοτώνουν αδύναμους ανθρώπους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε για να «σκοτώσει» ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ.
Τα ΜΜΕ τρομοκράτησαν τον κόσμο με τον ιό αυτόν και για να το καταφέρουν έπαιξαν με το συναίσθημα. Πώς έγινε αυτό;. Εκμεταλλεύτηκαν την αγάπη των ανθρώπων για τους γονείς τους και εκεί πόνταραν...
Αυτοί, οι οποίοι, ως διαχειριστές των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων, συνήθως «γκρινιάζουν» που οι γονείς μας ζουν πολλά χρόνια, κατέβασαν τα «ρολά» τής οικονομίας, για να τους σώσουν ...Τόσο μεγάλη ευαισθησία.
Οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» τού διαδικτύου πληρώνονται ...Πληρώνονται, για να «οδηγούν» τη διεθνή κοινή γνώμη μακριά από την αλήθεια που την αφορά.
Σε μια κοινωνία, η οποία έχει αντιμετωπίσει πανούκλες, τύφους, εuλογιές, έμπολες, και aids και δεν έκλεισε ποτέ ούτε ένα μπακάλικο, είναι τουλάχιστον ύποπτο να πάμε σε ένα γενικό παγκόσμιο lockdown
Αν το πρόβλημα με τον Κορονοϊό ήταν έτσι όπως μας το παρουσίαζαν μέχρι τώρα και ήταν πραγματικό, ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός παράγοντας δεν θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να εξασφαλίσει νομικές διασφαλίσεις απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων αποφάσεων. Το γεγονός ότι υπήρξε απόφαση αυτής της ευκολίας, αποτελεί μια ακράδαντη απόδειξη πως είμαστε θύματα μιας συνωμοσίας.
Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι το όλο θέμα τού Κορονοϊού είναι μέρος μιας τρομερής παγκόσμιας συνωμοσίας, η οποία εξυπηρέτησε τεράστια συμφέροντα και τα οποία αυτήν τη στιγμή δεν είναι ορατά στον μέσο άνθρωπο.
Αν, δηλαδή, δεν ολοκληρωθεί το σύνολο του «σεναρίου», το οποίο θεωρούμε συνωμοσία, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείς να την αποδείξεις.
Καταστρέφει εκατομμύρια μικρών επιχειρήσεων. Καταστρέφει εστιατόρια, μπαρ, κουρεία, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, καθαριστήρια. Καταστρέφει εκατομμύρια ελεύθερων επαγγελματιών, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝ ΣΕ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ.
Καταστρέφεται η βάση τής οικονομίας.
Για πρώτη φορά ομονόησαν αυτοί, οι οποίοι κατ’ επάγγελμα διχάζουν την κοινωνία ...
Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία τα καθεστωτικά ΜΜΕ ευθυγραμμίστηκαν με τους «επαναστάτες»
Για πρώτη φορά τα διεθνή ΜΜΕ τού δήθεν ελεύθερου κόσμου είχαν μια σχεδόν «στρατευμένη» άποψη υπέρ τής καταστροφικής για την οικονομία καραντίνας και οι συνήθως αντιδραστικοί «επαναστάτες» δεν αντέδρασαν καθόλου ...
Δεν βγήκαν στους δρόμους να «καταγγείλουν» το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και τους ακριβοπληρωμένους χαφιέδες των δικών του ΜΜΕ ..είναι πρωτοφανής. Τέτοια «συμφωνία» μεταξύ των επαγγελματιών τού «διχασμού» δεν έχει ξαναϋπάρξει.
Αν ελέγχεις τα ΜΜΕ, όλα είναι εύκολα να γίνουν, και αυτά τα έλεγχαν. Όταν υπάρχει πανικός και τρόμος, όλα μεγεθύνονται ...και αυτό έγινε. Η «παράσταση» του τρόμου είχε ξεκινήσει από την Ευρώπη, και ειδικά από την Ιταλία.
Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας»
Ρίχνουν ψέματα στο διαδίκτυο, όπως πετάει κάποιος μια πέτρα αλλού για να του αποσπάσει την προσοχή και να τον απομακρύνει από εκεί που δεν τον συμφέρει να ψάχνει.
ΕΙΔΟΜΕΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Π.Τ

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ