Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΑΚΡΙΒΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ TO ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

 

 

ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΡΟΛΟΊ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ στη θέση των πλανητών. 
 
 Θα δούμε το άστρο της Βηθλεέμ στις 21 Δεκεμβρίου; - PrevezaNews.gr
 
 
Έχουμε επανάληψη του ίδιου φαινομένου. Γιατί;
Γιατί εκεί βρίσκονται τα σημάδια. Ξεκινάνε, για παράδειγμα, να ερμηνεύσουν το φαινόμενο του Αστεριού τής Βηθλεέμ και ερμηνεύουν με «επιστημονικά» κριτήρια θεολογικά κείμενα.... 
Αμ δε ! Οι άθεοι αστρολόγοι επιστήμονες δεν μπορούν.
Τι ήταν το Αστέρι της Βηθλεέμ και φώτιζε;
Ένας ουράνιος «φακός»;
Τόσο αφελείς είναι; Προφανώς έναν τέτοιο «φακό» αφελών προσπαθούν να «εντοπίσουν» οι σημερινοί «επιστήμονες» και αρχίζουν τα «επιστημονικά» τους, προκειμένου να μας αποδείξουν ότι οι άνθρωποι, οι οποίοι πιστεύουν στο Θεό, είναι χαζοί, γιατί τέτοιος «φακός» δεν υπάρχει .
Προσπαθούν να μας εξηγήσουν ότι το Αστέρι τής Βηθλεέμ ήταν μια γελοία επινόηση των θρησκόληπτων , προκειμένου να πείσουν τους καθυστερημένους για ένα «θαύμα».
Στη συνέχεια αλληλοσυγχαίρονται «επιστημονικά».
ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ;
Ηλιοστάσιο ονομάζεται η χρονική στιγμή κατά την οποία ο άξονας της Γης εμφανίζεται στραμμένος όσο περισσότερο προς ή μακριά από τον Ήλιο, συμβαίνει κατά την ετήσια τροχιά της Γης γύρω από αυτόν. Η ημέρα του ηλιοστασίου είναι είτε η μεγαλύτερη (το Καλοκαίρι-Θερινό ηλιοστάσιο) είτε η μικρότερη (το Χειμώνα-Χειμερινό ηλιοστάσιο) μέρα του έτους για όλες τις περιοχές της γης....ΚΑΙ ; ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥΣ ΘΕΟ......
Η πραγματικότητα, όμως, είναι άλλη. Το Αστέρι τής Βηθλεέμ πράγματι υπήρξε. .Όριζε τον ακριβή χρόνο, που ξεκινούσε κάτι συγκεκριμένο και το οποίο προφανώς οι «Μάγοι» το γνώριζαν. Υπήρχε στη γνώση τής Αστρολογίας και το οποίο απλά είχε τη «χρονομέτρησή» του στον Ουρανό ... Μια Αστρολογία, την οποία οι σύγχρονοι Αστρονόμοι απεχθάνονται και επιμένουν να κοιτούν τον Ουρανό χωρίς «σενάριο», σαν να κοιτούν ένα ξεχαρβαλωμένο «ρολόι» χωρίς καντράν. Εκεί είναι που μπερδεύονται οι αστρονόμοι «επιστήμονες». Κοιτάνε σαν τους βλάκες «ρόδες» να γυρνάνε μπροστά τους με διάφορες ταχύτητες, χωρίς ν’ αντιλαμβάνονται ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.....
 
 
 Αστέρι της Βηθλεέμ»: Ορατό μετά από 800 χρόνια - Δείτε Live | Ελλάδα  Ειδήσεις
 
 
 
Οι σύγχρονοι αστρολόγοι δεν ξέρουν τι θα γίνει μέσα στην ημέρα, στο μήνα, στο χρόνο. Ιδέα δεν έχουν.... μόνο κοιτούν και λένε παπαρολογίες...για τους πλανήτες που περιστρέφονται....
Δεν έχουν το «σενάριο» της Αστρολογίας, για να καταλάβουν τι ακριβώς έκαναν οι «Μάγοι» και τον λόγο που κοιτούσαν τον Ουρανό. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τους Αστρολόγους «Μάγους» τούς «κίνησε» το Άστρο, αλλά τους «οδηγούσε» η Γνώση τους !!!
Τα πάντα είναι η Γνώση !!! Αυτοί, οι οποίοι κατέχουν τη Γνώση, δέχονται τα μηνύματα του ουρανού. Το άστρο έδειχνε κάτι συγκεκριμένο τότε... και αν είχαν τη γνώση και το έβλεπαν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι θα ήξεραν τι συμβαίνει ..και όχι μόνον ο «Μάγοι»
Στην πραγματικότητα το Αστέρι τής Βηθλεέμ ήταν γι’ αυτούς ένα χρονικό «αλάρμ», το οποίο απλά τους ενημέρωσε, προκειμένου να κινηθούν. Ακόμα και στιγμιαίο φαινόμενο να ήταν αυτό, τους αρκούσε, για να ξεκινήσουν ακόμα και ένα μακρύ ταξίδι.
Όταν ο Αναμενόμενος είναι ο Υιός τού Θεού, ευνόητο είναι ότι θα είχε προαναγγελθεί στα Ιερά Κείμενα, τα οποία μελετούσαν οι Αρχιερείς. Οι ίδιοι Αρχιερείς και Μύστες τής αρχαίας Γνώσης, οι οποίοι αιώνες πριν είχαν αναγνωρίσει και τον Αλέξανδρο.
Αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Ιησούς με τη γέννησή του θα σηματοδοτούσε τη Νέα Εποχή εκείνων των χρόνων, μπορούμε να υποθέσουμε τι γνώριζαν οι «Μάγοι» και τι θα έπρεπε να κάνουν. Πού θα πήγαιναν οι Μάγοι, για να προϋπαντήσουν τον Κύριο τής τότε ανατέλλουσας Νέας Εποχής;
Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ.
Η ουράνια «χρονομέτρηση» και η γνώση του αναμενόμενου χρονομέτρου εκδήλωθηκε στον ουρανό.
Αυτό είναι το εκνευριστικό μ’ αυτούς τους αλαζόνες «επιστήμονες» της ασημαντότητας. Θεωρούν τους αρχαίους προγόνους μας αγράμματους σκοταδιστές και δεισιδαίμονες, οι οποίοι, όταν δεν έτρωγαν βελανίδια, κάθονταν και «έτρωγαν» παραμύθια από πονηρούς «Μάγους».
Δεν εκτιμάνε τις γνώσεις τους και προσπαθούν να τα ερμηνεύσουν όλα σαν να είχαν να κάνουν με ανθρώπους, οι οποίοι μόλις είχαν βγει από τα σπήλαια και έβλεπαν με δέος τον Ουρανό και τα άστρα. Αυτοί οι σύγχρονοι άσχετοι στην πραγματικότητα δεν μπορούν ούτε καν να διανοηθούν την ποιότητα των αρχαίων γνώσεων και την τρομερή ευφυία των αρχαίων «Μάγων», οι οποίοι πρώτοι συγκέντρωσαν και επεξεργάστηκαν τις γνώσεις εκείνες, ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΑΡΧΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΙΛΑΤΟΣ και λοιποί προύχοντες ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Θορυβήθηκαν γιατί απειλήθηκαν με τον ερχομό του βρέφους Μεσσία Ιησού.
Κάποιοι παριστάνουν τους έξυπνους με μερικά εξάμηνα στα πανεπιστημιακά θρανία.
Προσπαθούν να προσβάλουν τους ευσεβείς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν στο Θεό. Έχουν αγωνία να μας δείξουν πόσο οι ίδιοι ΔΕΝ είναι όμοιοι με ΟΛΟΥΣ αυτούς... και περιγράφουν τις Ιερές Γραφές των «καθυστερημένων» εντελώς «επιστημονικά» και προσπαθούν να τις καταρρίψουν μία προς μία, ώστε να αποδείξουν πόσο «επιστήμονες» είναι οι ίδιοι.
ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ
 
 Απίστευτο θέαμα! Θα δούμε το Άστρο της Βηθλεέμ μετά από 2020 χρόνια!
 
Αναμενόμενα ήταν όλα αυτά για τους αρχαίους μελετητές των Ιερών Κειμένων. Οι «Μάγοι» ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι ο χρόνος τής ΜΕΓΆΛΗΣ αλλαγής Εποχής πλησιάζει, είχαν μόνιμα στραμμένα τα «βλέμματά» τους στον Ουρανό.
Περίμεναν να δουν το «σημάδι» εκείνο, για να καταλάβουν σε ποια φάση βρίσκονται. Γνώριζαν ότι η «αλλαγή» Εποχής που περίμεναν συνοδευόταν από τη γέννηση ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ.
Αυτός, ο Οποίος ήταν «γραμμένο» ότι θα γεννιόταν την ώρα που θα γινόταν ορατό το Αστέρι τής Βηθλεέμ στον ζωδιακό αστερισμό και ο Οποίος στη βασιλεία Του θα «μετακινούσε» την ανθρωπότητα ..
Οι «Μάγοι» γνώριζαν πως ήταν ο Υιός τού Θεού, ο Οποίος εκείνες τις ημέρες θα γεννιόταν.
Η λάμψη του ηλιακού μας συστήματος ήταν το περίφημο Άστρο τής Βηθλεέμ. Μόλις είδαν αυτό το «Άστρο» οι «Μάγοι», ξεκίνησαν το ταξίδι τους, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις τους. Γνωρίζοντας πού θα γινόταν η εμφάνιση του Θείου Βρέφους...
Εκεί «τελείωνε» η γνώση τους και γι’ αυτόν τον λόγο από εκεί και πέρα υπάρχει ιστορική ασάφεια και θεολογική υπερβολή. Κάπου εκεί στην Ιερουσαλήμ και έξω από τα παλάτια τού Ηρώδη ΜΑΛΛΟΝ «τελείωνε» η γνώση τους.
Στην Ιερουσαλήμ άφησαν το τελευταίο πραγματικό τους «ίχνος», ώστε αυτό σε κάποια στιγμή ν’ αποτελούσε «μαρτυρία» γι’ Αυτόν που θα εμφανιζόταν μερικά χρόνια μετά.
Το γεγονός ότι οι πραγματικοί Μύστες εκείνης της εποχής γνώριζαν πότε και πού θα γεννηθεί ο Υιός τού Θεού, πιστοποιείται με απόλυτο τρόπο από τις γνώσεις που υπάρχουν και έχουν φτάσει έως τις ημέρες μας. Την εποχή που γεννήθηκε ο Ιησούς η ανθρωπότητα είχε περιέλθει σε μια κατάσταση μοιρολατρίας, περιμένοντας τον Μεσσία να τη σώσει.
Αυτά όλα είναι ιστορικά στοιχεία, τα οποία έχουν καταγραφεί με τον τρόπο που αναγνωρίζει ως ορθό η επιστήμη τής ιστορίας. Θεωρούμε βέβαιο ότι οι «Μάγοι» και μαζί τους όλοι οι Μύστες τής εποχής αναζήτησαν τον νεογέννητο Μεσσία στα Παλάτια του Ηρώδη, υποθέτοντας ότι θα γεννήθηκε βασιλόπουλο... Από εκεί και πέρα θεωρούμε απίθανο να προσέγγισαν τον νεογέννητο Θεάνθρωπο, γιατί απλούστατα δεν «φώτιζε» τη «φάτνη» κανένα Αστέρι τής Βηθλεέμ.
Γιατί θεωρούμε ότι οι Πλανήτες είναι ο «ωροδείκτης» και ο «λεπτοδείκτης» τού «Ρολογιού» τού Θεού; Για τον εξής απλό λόγο: Μιλάμε για τους δύο μεγαλύτερους Πλανήτες τού ηλιακού μας συστήματος. Για τους Πλανήτες αυτούς, που μία σύνοδός τους προκαλεί ένα αξιοπρόσεκτο φαινόμενο και μπορεί να είναι ορατή από το σύνολο του Πλανήτη δια γυμνού οφθαλμού.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Τώρα θα αρχίσουν τα «τραγούδια» ...Θα «τσιρίξουν» οι άχρηστοι Ό,τι και να κάνουν είναι χαμένοι... και αλλοίμονο σ’ αυτούς, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν αυτό, το οποίο το έχει δρομολογήσει ο Ίδιος ο Θεός !!!
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Π.Τ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ