Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ..

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.  Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ.  ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ . ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΒΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΣΑΤΕ !!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ. ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ = ΑΤΥΧΗΣΑΝ.



ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ, ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΗΔΗ Η ΛΥΣΗ! 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΥΨΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!! ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΥΨΩΘΕΙ Ο  ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΘΑ ΤΑ  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ!!!!


ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙΝ !!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!! Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!! Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.  ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ  ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ,ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!

                                    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ…ΟΣΑ .. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.

Ο αναγνώστης που στηρίζει τον χριστιανισμό αν αντιληφθεί τον Ιουδαϊσμό θα εκτιμήσει και τον λόγο του Χριστού. Ο Άνω κόσμος και ο Κάτω κόσμος είναι η επίγεια ζωή ενός μεταβατικού σταδίου.. Ο άνθρωπος ανά πάσα στιγμή έχει την δυνατότητα  που του έδωσε ο θεός να πηγαίνει και στον άνω και στον κάτω κόσμο μέσα από την ελεύθερη βούληση.  Αιώνες τώρα αγνόησαν οι άνθρωποι την ουσία των πραγμάτων, χωρίς να το αντιλαμβάνονται έκαναν κατάχρηση της παραμονής τους στον κάτω κόσμο με αποτέλεσμα να ζουν μία επίγεια κόλαση διότι ξεχάστηκαν και έκαναν τρόπο  ζωής τα χαμηλά επίπεδα ζωής , ενώ ο θεός έκανε τον άνθρωπο ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ κατά εικόνα και ομοίωση.

Ας το κάνουμε ακόμη πιο απλό… Π.χ  υπάρχει η αίσθηση της πείνας . Η πείνα δεν δημιουργήθηκε ως μόνιμη αίσθηση-κατάσταση …αλλά αν δεν πεινάσεις πως θα καταλάβεις την αίσθηση του κορεσμού…Έπρεπε λοιπόν αρχικά  να νιώσουμε την πείνα. Δείτε πως νιώθετε μετά από μια έντονη πείνα  και κατόπιν όταν πάρετε ένα θρεπτικό γεύμα πόσο αλλάζει η κατάσταση….. φανταστείτε να νιώθετε σταθερά μόνο πείνα ή φανταστείτε πως θα ήταν αν νιώθετε σταθερά μόνο κορεσμό...Το ίδιο ισχύει και όταν κουραστείτε πολύ, πόσο υπέροχα νιώθετε μετά από έναν ωραίο ύπνο… Το ίδιο ισχύει σε όλα, χαρά-λύπη, αρρώστια-υγεία, αλήθεια-ψέμα, αγάπη-μίσος…..

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘’ΚΑΤΕΒΕΙΣ’’ ΓΙΑ ΝΑ ‘’ΑΝΕΒΕΙΣ’’.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΨΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ.

Όλα χρειάζονται  με μέτρο,’’ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ’’ τα είπαν όλα και οι Άρχαίοι φιλόσοφοι….
ΌΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΑΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΣ  …

Οι γεννημένοι δούλοι πήραν την εξουσία στα χέρια τους  προκειμένου να ελέγχουν τον ΆΝΘΡΩΠΟ. Με την σειρά του ο άνθρωπος  παραχώρησε ως εκπαιδευμένος-παγιδευμένος δούλος την ελευθερία του. ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ (κάτω κόσμο) δεν είναι πλέον ορατοί και λειτουργούν εκ του ασφαλούς εμφανιζόμενοι ως ευεργέτες. Οι γεννημένοι δούλοι = Ιουδαίοι και οι παγιδευμένοι δούλοι = Έλληνες πολεμούν μεταξύ τους.

Για να καλύψουν τις άρρωστες ανάγκες τους οι γεννημένοι δούλοι  υπηρετούν  τους εξουσιαστές και σκοτώνουν τον παγιδευμένο δούλο.Οι πρώτοι κρατούν καλά κρυμμένη την γνώση, παγιδεύουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ που είναι καλόπιστος, φιλό-τιμος και τον κάνουν δούλο. Κουρασμένος και αποκαμωμένος αιώνες τώρα ζώντας αυτήν την κατάσταση, ζητά την αλλαγή απεγνωσμένα, ‘’ΖΗΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ’’  από τον ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΥΙΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ που θα φέρει με ακρίβεια  την λύτρωση του ΑΝΘΡΩΠΟΥ με τον ερχομό του ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!!

Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΡΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΙΑ.

ΟΙ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ  ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ....ΑΙΡΕΣΕΙΣ...


ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ..ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ , ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ , ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑΖΩΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ… ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ  ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ‘’ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ’’ ΤΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ‘’ΦΟΒΟ’’ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.    ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΡΓΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ..Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ‘’ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ’’.

ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ‘’ΧΩΝΕΨΟΥΝ’’ - ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!

ΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΩ  ΚΑΤΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ!!  ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΘΟΥΝ – ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΟΙ….
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ  ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.   ‘’ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ’’ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ‘’ΧΤΙΖΟΥΝ’’ ΤΗΝ  ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.  ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ. ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΩΡΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ..ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ.. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ.. ΧΡΕΗ.. ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ….ΘΑΜΠΩΘΗΚΑΝ… ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ….ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ….                             
Ο Θεός κι ο άνθρωπος.

Ο Θεός = Δημιουργός κι ο άνθρωπος = δημιούργημα.

Ενώ ο Θεός είναι ένας, είναι ταυτόχρονα και πολλοί;;;



Ο Γιαχβέ είναι εντελώς διαφορετικός από τον Αλλάχ ή το Χριστό. Ενώ ο Θεός είναι Ένας, ο Γιαχβέ δεν ταυτίζεται με τον Αλλάχ. Ο Γιαχβέ είναι ο κύριος.. Ο Ιουδαϊσμός μιλάει για σχέση κυρίου και δούλου…

Οι Ιουδαίοι μαθαίνουν να είναι γεννημένοι δούλοι…καμία σχέση με τον Χριστό που μας λέει κατ΄εικόνα και ομοίωση. Ο Χριστός αγάπησε τον κόσμο δίδαξε στους ανθρώπους την ελευθερία για αυτό τον σταύρωσαν οι εξουσιαστές. Δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο, για το οποίο μπορεί κάποιος να κατηγορήσει το Χριστό.Οι μωαμεθανοί λατρεύουν τον Αλλάχ, στη γλώσσα τους δεν υπάρχει η λέξη “Θεός”, γιατί ο Θεός τους είναι ο Αλλάχ.

Ο θεός είναι μέσα σε κάθε άνθρωπο. Η ορθοδοξία είναι ζώσα πίστη δεν είναι θρησκεία.

Ο Ιησούς θα εμφανιστεί στην γη την ημέρα της κρίσεως για να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη και να πατάξει αυτούς… τους ακατανόμαστους. Ο Ιησούς έδρασε  βάσει σχεδίου.

Πήγε σε αυτούς που τον είχαν ανάγκη (τύποι Βαβυλώνα).

Όλα έγιναν για να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί ο άνθρωπος. Να  βάλει σε λειτουργία την ευφυία  και να δημιουργήσει έως και σήμερα την τεχνολογία. Να ξεφύγει από το επίπεδο των πρωτόπλαστων και να φτάσει στην διαστημική εποχή. Αυτά που ο άνθρωπος δεν μπορούσε καν να διανοηθεί, ο θεός τα γνώριζε εξ΄αρχής.

Δεν δίδαξε ο θεός τον άνθρωπο να σκοτώνει, μόνος του ο άνθρωπος άρχισε να σκοτώνει, αγνόησε όλες της εντολές και είναι υπεύθυνος για  ότι έπαθε…. ελευθέρα βούληση…..

Η Γένεσις τα λέει όλα!!Η δημιουργία του κόσμου!!Το ευαγγέλιο του Ιωάννη επίσης!! Η αποκάλυψη!!


ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΕΝΕΣΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ’’ Η ΑΛΗΘΕΙΑ’’ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ…….

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ. 
1) ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΞΕΡΑ ΨΥΧΡΑ ΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ. 2) ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΕΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ = ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝ.. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ… ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ….. ΤΗΝ ΓΗ… ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ, ΟΡΑΤΟ…..ΝΙΩΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ..ΝΙΩΣΤΕ ‘’ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ’’…..

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!!
                     
                                                           Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γεν. 1,1             Ἐν ἀρχῇ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν.

Γεν. 1,2             ἡ δὲ γῆ ἦν ἀόρατος καὶ ἀκατασκεύαστος, καὶ σκότος ἐπάνω τῆς ἀβύσσου, καὶ πνεῦμα Θεοῦ ἐπεφέρετο ἐπάνω τοῦ ὕδατος.

Γεν. 1,3             καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω φῶς· καὶ ἐγένετο φῶς.

Γεν. 1,4             καὶ εἶδεν ὁ Θεὸς τὸ φῶς, ὅτι καλόν· καὶ διεχώρισεν ὁ Θεὸς ἀνὰ μέσον τοῦ φωτὸς καὶ ἀνὰ μέσον τοῦ σκότους.

Γεν. 1,6             Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· γενηθήτω στερέωμα ἐν μέσῳ τοῦ ὕδατος καὶ ἔστω διαχωρίζον ἀνὰ μέσον ὕδατος καὶ ὕδατος. καὶ ἐγένετο οὕτως.

Γεν. 1,8             καὶ ἐκάλεσεν ὁ Θεὸς τὸ στερέωμα οὐρανόν. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν, καὶ ἐγένετο ἑσπέρα καὶ ἐγένετο πρωΐ, ἡμέρα δευτέρα.

Γεν. 1,10           καὶ ἐκάλεσεν ὁ Θεὸς τὴν ξηρὰν γῆν καὶ τὰ συστήματα τῶν ὑδάτων ἐκάλεσε θαλάσσας. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλόν.

Γεν. 1,11           καὶ εἶπεν ὁ Θεός· βλαστησάτω ἡ γῆ βοτάνην χόρτου σπεῖρον σπέρμα κατὰ γένος καὶ καθ᾿ ὁμοιότητα, καὶ ξύλον κάρπιμον ποιοῦν καρπόν, οὗ τὸ σπέρμα αὐτοῦ ἐν αὐτῷ κατὰ γένος ἐπὶ τῆς γῆς. καὶ ἐγένετο οὕτως.

Γεν. 1,20           Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἐξαγαγέτω τὰ ὕδατα ἑρπετὰ ψυχῶν ζωσῶν καὶ πετεινὰ πετόμενα ἐπὶ τῆς γῆς κατὰ τὸ στερέωμα τοῦ οὐρανοῦ. καὶ ἐγένετο οὕτως.

Γεν. 1,22           καὶ εὐλόγησεν αὐτὰ ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὰ ὕδατα ἐν ταῖς θαλάσσαις, καὶ τὰ πετεινὰ πληθυνέσθωσαν ἐπὶ τῆς γῆς.

Γεν. 1,24           Καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἐξαγαγέτω ἡ γῆ ψυχὴν ζῶσαν κατὰ γένος, τετράποδα καὶ ἑρπετὰ καὶ θηρία τῆς γῆς κατὰ γένος. καὶ ἐγένετο οὕτως.

Γεν. 1,25           καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὰ θηρία τῆς γῆς κατὰ γένος, καὶ τὰ κτήνη κατὰ γένος αὐτῶν καὶ πάντα τὰ ἑρπετὰ τῆς γῆς κατὰ γένος αὐτῶν. καὶ εἶδεν ὁ Θεός, ὅτι καλά.

Η δημιουργία του ανθρώπου

Γεν. 1 ,26          καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόνα ἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν. 

Γεν. 1,27           καὶ ἐποίησεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, κατ᾿ εἰκόνα Θεοῦ ἐποίησεν αὐτόν, ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς.

Γεν. 1,28           καὶ εὐλόγησεν αὐτοὺς ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς καὶ ἄρχετε τῶν ἰχθύων της θαλάσσης καὶ τῶν πετεινῶν τοῦ οὐρανοῦ καὶ πάντων τῶν κτηνῶν καὶ πάσης τῆς γῆς καὶ πάντων τῶν ἑρπετῶν τῶν ἑρπόντων ἐπὶ τῆς γῆς.

Γεν. 1,29             Και εν συνεχεία είπεν ο Θεός· “ιδού έχω δώσει υπό την κυριότητά σας και εις εξυπηρέτησίν σας όλα τα ειδη του χόρτου, τα οποία έχουν εν εαυτοίς σπέρμα είναι απλωμένα εις ολόκληρον την γην, και κάθε δένδρον, το οποίον φέρει καρπόν προς τροφήν σας και σπέρμα προς πολλαπλασιασμόν και διαιώνισίν του. Ολα αυτά, χόρτα της γης και καρποί των δένδρων, θα είναι εις διατροφήν σας.

Ο άνθρωπος ως ψυχή ζώσα

Γεν. 2,4            Αὕτη ἡ βίβλος γενέσεως οὐρανοῦ καὶ γῆς, ὅτε ἐγένετο· ᾗ ἡμέρᾳ ἐποίησε Κύριος ὁ Θεὸς τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν.

Γεν. 2,5             καὶ ἄνθρωπος οὐκ ἦν ἐργάζεσθαι αὐτήν·

Γεν. 2,5             και δεν υπήρχεν άνθρωπος να εργάζεται και να καλλιεργή τους αγρούς.

Γεν. 2,7             καὶ ἔπλασεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, χοῦν ἀπὸ τῆς γῆς, καὶ ἐνεφύσησεν εἰς τὸ πρόσωπον αὐτοῦ πνοὴν ζωῆς, καὶ ἐγένετο ὁ ἄνθρωπος εἰς ψυχὴ ζῶσαν.


Ο Θεός βάζει τον άνθρωπο στον κήπο της Εδέμ

Γεν. 2,8             Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον ἐν Ἐδὲμ κατὰ ἀνατολὰς καὶ ἔθετο ἐκ τὸν ἄνθρωπον, ὃν ἔπλασε.

Γεν. 2,9             καὶ ἐξανέτειλεν ὁ Θεὸς ἔτι ἐκ τῆς γῆς πᾶν ξύλον ὡραῖον εἰς ὅρασιν καὶ καλὸν εἰς βρῶσιν καὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς ἐν μέσῳ τοῦ παραδείσου καὶ τὸ ξύλον τοῦ εἰδέναι γνωστὸν καλοῦ καὶ πονηροῦ.

Γεν. 2,10           ποταμὸς δὲ ἐκπορεύεται ἐξ Ἐδὲμ ποτίζειν τὸν παράδεισον· ἐκεῖθεν ἀφορίζεται εἰς τέσσαρας ἀρχάς.

Γεν. 2,11           ὄνομα τῷ ἑνὶ Φισῶν· οὗτος ὁ κυκλῶν πᾶσαν τὴν γῆν Εὐιλάτ, ἐκεῖ οὗ ἐστι  τὸ χρυσίον·

Γεν. 2,11          Το όνομα του ενός εκ των τεσσάρων αυτών ποταμών είναι Φισών. Αυτός περικυκλώνει και ποτίζει όλην την περιοχήν Ευϊλάτ, όπου υπάρχει ο χρυσός.

Γεν. 2,12          τὸ δὲ χρυσίον τῆς γῆς ἐκείνης καλόν· καὶ ἐκεῖ ἐστιν ὁ ἄνθραξ καὶ ὁ λίθος ὁ πράσινος.

Γεν. 2,12          Ο χρυσός της χώρας εκείνης είναι αγνός και πολύτιμος. Εις την χώραν   αυτήν επίσης υπάρχουν και δύο άλλοι πολύτιμοι λίθοι, ο απαστράπτων άνθραξ και ο πράσινος λίθος.

Γεν. 2,14           καὶ ὁ ποταμὸς ὁ τρίτος Τίγρις· οὗτος ὁ προπορευόμενος κατέναντι Ασσυρίων. ὁ δὲ ποταμὸς ὁ τέταρτος Εὐφράτης.

Γεν. 2,15           Καὶ ἔλαβε Κύριος ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, ὃν ἔπλασε, καὶ ἔθετο αὐτὸν ἐν τῷ παραδείσῳ τῆς τρυφῆς, ἐργάζεσθαι αὐτὸν καὶ φυλάσσειν.

Γεν. 2,16           καὶ ἐνετείλατο Κύριος ὁ Θεὸς τῷ Ἀδὰμ λέγων· ἀπὸ παντὸς ξύλου τοῦ ἐν τῷ παραδείσῳ βρώσει φαγῇ,

Γεν. 2,17           ἀπὸ δὲ τοῦ ξύλου τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν, οὐ φάγεσθε ἀπ΄ αὐτοῦ· ᾗ δ᾿ ἂν ἡμέρᾳ φάγητε ἀπ᾿ αὐτοῦ, θανάτῳ ἀποθανεῖσθε.

Γεν. 2,17           Από το δένδρον όμως της γνώσεως του καλού και κακού δεν πρέπει ποτέ να φάγετε από αυτό. Κατά δε την ημέραν κατά την οποίαν θα φάγετε από τον καρπόν του, θα χάσετε το δικαίωμα της αθανασίας, θα αποθάνετε σωματικώς και θα χωρισθήτε από εμέ, που σας έδωσα την ζωήν”.

Γεν. 2,21           καὶ ἐπέβαλεν ὁ Θεὸς ἔκστασιν ἐπὶ τὸν Ἀδάμ, καὶ ὕπνωσε· καὶ ἔλαβε μίαν τῶν πλευρῶν αὐτοῦ καὶ ἀνεπλήρωσε σάρκα ἀντ᾿ αὐτῆς.

Γεν. 2,22           καὶ ᾠκοδόμησεν ὁ Θεὸς τὴν πλευράν, ἣν ἔλαβεν ἀπὸ τοῦ Ἀδάμ, εἰς   γυναῖκα καὶ ἤγαγεν αὐτὴν πρὸς τὸν Ἀδάμ.

Γεν. 2,23           καὶ εἶπεν Ἀδάμ· τοῦτο νῦν ὀστοῦν ἐκ τῶν ὀστέων μου καὶ σὰρξ ἐκ τῆς  σαρκός μου· αὕτη κληθήσεται γυνή, ὅτι ἐκ τοῦ ἀνδρὸς αὐτῆς ἐλήφθη αὕτη·

Γεν. 2,24           ἕνεκεν τούτου καταλείψει ἄνθρωπος τὸν πατέρα αὐτοῦ καὶ τὴν μητέρα καὶ προσκολληθήσεται πρὸς τὴν γυναῖκα αὐτοῦ, καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα   μίαν.

Γεν. 2,25           καὶ ἦσαν οἱ δύο γυμνοί, ὅ τε Ἀδὰμ καὶ ἡ γυνὴ αὐτοῦ, καὶ οὐκ ᾐσχύνοντο.

Γεν. 2,25          Ησαν δε και οι δύο γυμνοί, ο Αδάμ και η γυναίκα αυτού, και δεν εντρέποντο ο ένας τον άλλον, διότι ήσαν αγνοί και αθώοι.

ΓΕΝΕΣΙΣ 3

Η πτώση του ανθρώπου

Γεν. 3,1            Ὁ δὲ ὄφις ἦν φρονιμώτατος πάντων τῶν θηρίων τῶν ἐπὶ τῆς γῆς, ἐποίησε Κύριος ὁ Θεός. καὶ εἶπεν ὁ ὄφις τῇ γυναικί· τί ὅτι εἶπεν ὁ Θεός, μὴ φάγητε ἀπὸ παντὸς ξύλου τοῦ παραδείσου;

Γεν. 3,1            Ο όφις ήτο το ευφυέστερον και επινοητικώτερον από όλα τα ζώα, τα οποία είχε δημιουργήσει Κυριος ο Θεός επί της γης. Ο όφις ηρώτησε την Ευαν και της είπε· “διατί ο Θεός απηγόρευσε να φάγετε από τους καρπούς όλων των δένδρων, που υπάρχουν στον παράδεισον;”

Γεν. 3,2            καὶ εἶπεν ἡ γυνὴ τῷ ὄφει· ἀπὸ καρποῦ τοῦ ξύλου τοῦ παραδείσου φαγούμεθα,

Γεν. 3,2            Η Ευα απήντησεν στον όφιν· “από τους καρπούς κάθε δένδρου του παραδείσου ημπορούμεν να φάγωμεν.

Γεν. 3,3            ἀπὸ δὲ τοῦ καρποῦ τοῦ ξύλου, ὅ ἐστιν ἐν μέσῳ τοῦ παραδείσου, εἶπεν ὁ Θεός, οὐ φάγεσθε ἀπ᾿ αὐτοῦ, οὐ δὲ μὴ ἅψησθε αὐτοῦ, ἵνα μὴ ἀποθάνητε.

Γεν. 3,3           Από τον καρπόν όμως του δένδρου, που υπάρχει εν τω μέσω του παραδείσου, έδωσεν εντολήν ο Θεός λέγων· δεν θα φάγετε από τον καρπόν αυτού ούτε και θα εγγίσετε αυτό, δια να μη αποθάνετε”.

Γεν. 3,4           καὶ εἶπεν ὁ ὄφις τῇ γυναικί· οὐ θανάτῳ ἀποθανεῖσθε·

Γεν. 3,4           Είπε δε τότε ο όφις προς την γυναίκα· “δεν θα αποθάνετε· κάθε άλλο.

Γεν. 3,6           Τοτε η Εύα παρετήρησε προσεκτικότερα το απηγορευμένον δένδρον, είδε τον καρπόν του ωραίον εις την όψιν και εσκέφθη ότι ευχάριστον θα ήτο να δοκιμάση αυτόν. Και λοιπόν έλαβεν από τον καρπόν του δένδρου αυτού, έφαγεν αυτή, και έδωσε και στον άνδρα της, και έτσι έφαγον και οι δύο.

Γεν. 3,8           Οταν δε κατά το δειλινόν ήκουσαν την φωνήν του Θεού, ο οποίος περιπατούσεν στον παράδεισον, εκρύβησαν ο Αδάμ και η γυνή αυτού από φόβον και εντροπήν ανάμεσα εις τα δένδρα του παραδείσου, δια να μη αντικρύσουν το πρόσωπον του Θεού.

Γεν. 3,9           καὶ ἐκάλεσε Κύριος ὁ Θεὸς τὸν Ἀδὰμ καὶ εἶπεν αὐτῷ· Ἀδάμ, ποῦ εἶ;

Γεν. 3,10         καὶ εἶπεν αὐτῷ· τῆς φωνῆς σου ἤκουσα περιπατοῦντος ἐν τῷ παραδείσῳ καὶ ἐφοβήθην, ὅτι γυμνός εἰμι, καὶ ἐκρύβην.

Γεν. 3,10         Ο δε Αδάμ απήντησεν στον Θεόν· “ήκουσα την φωνήν σου, καθώς περιπατούσες στον παράδεισον, και εφοβήθην να παρουσιασθώ εμπρός   σου επειδή είμαι γυμνός δι' αυτό και έσπευσα να κρυφθώ”.

Γεν. 3,11        Ηρώτησε δε ο Θεός αυτόν· “ποίος σου ανήγγειλεν ότι είσαι γυμνός  Μηπως και έφαγες από το δένδρον, από το οποίον και μόνον σου απηγόρευσα να φάγης;”

Γεν. 3,12        καὶ εἶπεν ὁ Ἀδάμ· ἡ γυνή, ἣν ἔδωκας μετ᾿ ἐμοῦ, αὕτη μοι ἔδωκεν ἀπὸ τοῦ ξύλου, καὶ ἔφαγον.

Γεν. 3,12        Ο Αδάμ έσπευσε να δικαιολογηθή και είπε· “αυτή η γυναίκα, την οποίαν συ μου έδωκες ως σύντροφον και βοηθόν μου, αυτή μου έδωσε από τον καρπού του απηγορευμένου δένδρου και έφαγον”.

Γεν. 3,13        Είπε δε τότε Κυριος ο Θεός προς την γυναίκα, την Εύαν· “διατί έκαμες αυτό;” Η Εύα απήντησεν· “ο όφις με εξηπάτησε και έφαγον”.

Γεν. 3,15        Θα θέσω δε άσβεστον εχθρότητα μεταξύ σου και της γυναικός,     μεταξύ     των απογόνων σου και των απογόνων αυτής. Ενας δε απόγονος της γυναικός μόνης, αυτός θα σου συντρίψή την κεφαλήν και συ θα κεντήσης αυτού την πτέρναν”.

Γεν. 3,16        Προς δε την γυναίκα είπε· “θα πολλαπλασιάσω εις πλήθος πολύ τας λύπας σου, τας θλίψεις και τους στεναγμούς σου. Με πόνους θα γεννάς τα τέκνα σου, θα εξαρτάσαι δε πάντοτε από τον άνδρα σου και αυτός θα είναι κύριός σου”.

Γεν. 3,20        καὶ ἐκάλεσεν Ἀδὰμ τὸ ὄνομα τῆς γυναικὸς αὐτοῦ Ζωή, ὅτι αὕτη μήτηρ πάντων τῶν ζώντων.

Γεν. 3,21        Καὶ ἐποίησε Κύριος ὁ Θεὸς τῷ Ἀδὰμ καὶ τῇ γυναικὶ αὐτοῦ χιτῶνας δερματίνους  καὶ ἐνέδυσεν αὐτούς.  
                            
                         ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!! 

Από μόνο του αποδεικνύει ότι οι θρησκείες όλων των ανθρώπων έχουν έναν άξονα –πυρήνα είναι συγκοινωνούντα δοχεία.  

Για να μας δείξει ο θεός ότι υπάρχει παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αίγυπτο. 
Μέχρι τότε ο άνθρωπος προσκύναγε στους κεραυνούς , βροντές δεν ήξερε τι είναι θεός.
Μάθαμε αρχικά από τις πυραμίδες, Ομηρικά έπη και την εμφάνιση του Ιησού.

Η Βαβυλώνα υπήρχε πριν την Αίγυπτο. Ο θεός για να αποκαλύψει την ύπαρξη του  στους ανθρώπους, ως στοιχείο για τον εαυτό του απεκάλυψε κατευθείαν ως το μεγάλο μυστικό σχέδιο στους ιερείς της Αιγύπτου. 

Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε γιατί επιλέχτηκε η Αίγυπτος από τον θεό για αυτήν την μοναδική πλήρη εμφάνιση του ως πνεύμα ως πατήρ πως και γιατί έγινε αυτή η εμφάνιση εντός πυραμίδας. Είναι αξιοσημείωτο ότι κανείς δεν ξέρει πότε και από ποιόν έγιναν οι πυραμίδες.                                                                                                                                               
Η μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα, όπως θα δούμε αλλού είναι από μόνη της μία Βίβλος, που περιγράφει όλη την πορεία της ανθρωπότητα. Η Αίγυπτος είναι η πηγή της σοφίας, αφού εκεί εμφανίστηκε ο Θεός κι εκεί επιβεβαιώνονται οι γραφές  

   Ακολούθησε μία πορεία από την Ανατολή προς τη Δύση. 
                          
Από την παρακμή της Αιγύπτου και μετά, το κέντρο βάρους του ανθρώπινου πολιτισμού δεν ξαναγύρισε στην Ασία. Ο πολιτισμός της Αιγύπτου είχε ακριβώς αυτήν την προσφορά στην ιστορία του ανθρώπου. Είναι μία τεράστια όαση μέσα στην έρημο.                       

Όλη η ζωή της περιοχής, οφείλεται στην ύπαρξη του Νείλου. Στην Αίγυπτο, ο άνθρωπος θεοποιεί τα πάντα, θεοποίησε ένα απλό πράγμα τον ποταμό  Νείλο φυσικό είναι ο Θεός ο Ίδιος να εμφανιστεί σ’ αυτόν το λαό.  Μόνον αυτός ο λαός, εκείνη την εποχή, μπορούσε να κατανοήσει το μέγεθος του θεού. Εμφανίστηκε σ’ ένα λαό που θεοποίησε έναν  ποταμό.

Ένας από τους λαούς, που άντλησαν γνώση από την Αίγυπτο, είναι κι οι Έλληνες.                        
Οι Έλληνες στηρίζουν την εθνική τους ταυτότητα, στο ότι είναι απόγονοι των Αχαιών. Εκείνη τη εποχή τα στοιχεία της θρησκείας και της παιδείας τους τ’ αντλούν από δύο συγκεκριμένα έργα. 
Την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. 
Το δώρο του Θεού είναι ο Όμηρος και όχι η νίκη στην Τροία.
Σ’ αυτό το σημείο όμως αντιμετωπίζουμε πάλι ένα γνωστό μας πρόβλημα: άλλοι μπορούν να δεχτούν αυτήν την άποψή κι άλλοι όχι.

Γι’ αυτό πρέπει ν’ αποδείξουμε ορισμένα πράγματα. 

Ομηρικά Έπη στη Γλώσσα του Θεού
Αν ο Όμηρος πρόσφερε ένα δώρο του Θεού στον άνθρωπο, τότε έπρεπει να μιλά την ίδια γλώσσα μ’ Αυτόν. 

ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΜΕΝΑ.<ΜΑΓΙΣΣΕΣ><ΚΥΚΛΩΠΕΣ><ΣΕΙΡΗΝΕΣ>       
Πρέπει να βρούμε, αν αυτά τα Έπη είναι γραμμένα με τον ίδιο τρόπο, με τον οποίο είναι γραμμένη η Αποκάλυψη ή το Ευαγγέλιο.

Μήπως τα Έπη είναι μία προφητεία ακριβείας;

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΛΟΓΟΥ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.<< ο κόκκος του σίτου πρέπει να πεθάνει για να φέρει καρπό>>
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΤΟΣ. ΣΙΤΟΣ=34 ΕΛΛΗΝΑΣ=34  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΤΟΣ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ.

Οι Έλληνες είναι ο λαός που προετοιμάστηκε από τον θεό  για να βοηθήσει να βγουν οι δούλοι από τον κάτω κόσμο. Οι Έλληνες έχουν προετοιμαστεί να μην σταματούν ποτέ και με τίποτα.

Γνώσεις ιδανικές θα οδηγήσουν όλη την ανθρωπότητα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.  Οι Έλληνες είχαν τα πάντα στα χέρια τους. Για αυτό είναι και το επίκεντρο της παγίδευσης. (βλέπε Ε.Ε ,μνημόνια,ΤΑΙΠΕΔ,τράπεζες)

Τα μεγαλύτερα μυστήρια  των Αρχαίων συνδέονται με τον κάτω κόσμο. Μυστήρια που περιγράφουν την νίκη απέναντι στον θάνατο. Θα γίνουν μυθικοί θεοί ήρωες που επέστρεψαν από τον θάνατο - κάτω κόσμο : ΔΙΟΝΥΣΟΣ,ΗΡΑΚΛΗΣ,ΟΡΦΕΑΣ,ΟΔΥΣΣΕΑΣ οι οποίοι διακρίνονται για την υπερφυσική τους ευφυία.

Η επιβίωση είναι δύσκολη. Οι άνθρωποι γίνανε σκλάβοι των αναγκών τους. Σκλάβοι των πεποιθήσεων. Το κράτος τους ζητάει παράνομους φόρους και αυτοί στήνονται στις ουρές ως υπάκουοι υπήκοοι. Το σύστημα, στηρίζει τη δύναμή του στη δομή του, και βαστά τη μεγάλη μάζα του λαού στη φτώχεια. Αν κάποιος παρεκλείνει τότε υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:
1) ο ελεύθερος άνθρωπος να πείσει το λαό, με συνέπεια την επανάσταση και την ανατροπή του συστήματος, 
2) το σύστημα να τον «σκοτώσει» - εξαθλιώσει.
Το πρώτο είναι απίθανο, το δεύτερο σίγουρο. Το παγκόσμιο συστημικό Ιερατείο σε συνδυασμό με το πολιτικό ενώ θα έπρεπε να ενθαρρύνει τον άνθρωπο να τολμά και ν’ αγωνίζεται, να κρίνει και ν’ αμφισβητεί έφτιαξε μια ελεγχόμενη κοινωνία που παράγει δούλους.

Οι τυχόν σκεπτόμενοι άνθρωποι εξοντώνονται από το σύστημα, μέσα στο οποίο ζούμε μέχρι σήμερα.

Αν ο Θεός έδωσε στην Αίγυπτο τη γνώση για τον Εαυτό Του, η Αρχαία Αθήνα με τη φιλοσοφία της έδωσε στον κόσμο τη γνώση για τον Υιό Του Θεού, τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι της Αθήνας με την ανώτερη παιδεία της εποχής τους ανέπτυσσαν μία προσωπική σχέση με το Θεό.

Για να το συνδέσουμε με την Καινή Διαθήκη στην οποία ο Χριστός, αναφέρεται στα κρυφά και τα μυστήρια, ενθαρρύνει την προσωπική σχέση λέγοντας: “ζητάτε και θα σας δοθεί, ερευνάτε και θα βρείτε”.

Το γεγονός ότι δε ζητάει ο άνθρωπος από το Θεό κι εναποθέτει τις ελπίδες του στη διάθεση της εκκλησίας, είναι ένα άλλο θέμα. Τα ιερατεία εδώ έκαναν μεγάλη ζημιά, αποκρύπτοντας σκόπιμα τον αρχικό λόγο του θεού φέρνοντας στον άνθρωπο την πνευματική διάλυση.
Όλες οι ενέργειές του ανθρώπου είναι προβλέψιμες και γι’ αυτό, τις περισσότερες φορές, κατευθύνεται μ’ ασφάλεια από το σύστημα.

Η εξουσία- Ιερατεία ενδιαφερόταν πάντα για την οικογένεια αλλά με απώτερο σκοπό την διάλυση της.. μηδένισε την παιδεία, άλλαξε τις γραφές… ποτέ δεν ενδιαφερόταν πραγματικά για την οικογένεια.. τον άνθρωπο.

Ο Λόγος του Χριστού είναι τέλειος !!!! Αυτό σημαίνει ότι η λύση που αναζητούμε όλοι οι λαοί βρίσκεται στον θείο λόγο του!!!!!!!!!!!!!!

ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ