Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;;;;;;;;;

       

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ. 

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΑΓΩΓΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΑ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ OI ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 375 Π.Κ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΡΘΡΟ 232 Π.Κ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Έχουμε έναν λαό που δεν καταλαβαίνει ,πως τον έχουν εκπαιδεύσει να μην καταλαβαίνει….. 

Έγιναν εγκλήματα και δεν πρόκειται να παραγραφεί τίποτα ,αργά ή γρήγορα οι ευθύνοντες θα μπουν φυλακή.

Για να πάρουμε την χώρα μας πίσω, πρέπει να ακολουθήσουμε τον νόμο. Πρέπει να καταθέσουμε αγωγές δικόγραφα με στοιχεία που δεν μπορούν να τα παραβλέψουν, και θα είναι αναγκασμένοι να δικάσουν, αν δεν δικάσουν θα έχουν πρόβλημα.

Δυστυχώς για εκείνους έχουμε όλα τα στοιχεία στα χέρια μας συμπυκνωμένα σε 29 σελ που ήδη έχουν κατατεθεί σε όλες τις δικαστικές αρχές! 

Δυστυχώς για κάποιους άλλους που έχουν τα ίδια στοιχεία στα χέρια τους, άλλαξαν το φινάλε ! 

Τα έγγραφα αποδεικνύουν με Φ.Ε.Κ την απάτη των τραπεζών και των κυβερνητικών.


Κάποιοι έκαναν χρήση των εγγράφων με δόλο για να παραμυθιάζουν τον κοσμάκι ..κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του και άνοιξαν ΄΄μαγαζάκια΄΄ χωρίς ποτέ να έχουν στο προγράμματος την Ελευθερία της χώρας. 

Η ουσία είναι το φινάλε, δηλ. καταργούμε το χρέος και ζητούμε αποζημίωση για τη ζημία που δολίως προξένησαν στους Έλληνες όπως αποδεικνύεται με τις 29 σελίδες . Αυτοί όμως κάνουν κάτι που είναι ανέντιμο απέναντι στον Έλληνα , μιλούν για ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ άρα αναγνωρίζουν το χρέος.
Κάποιοι άλλοι αναλαμβάνουν να ξεχρεώσουν την Ελλάδα με τα 600δις και σε αυτήν την περίπτωση αναγνωρίζουν το χρέος,απλά μας αλλάζουν ''νταβατζή''.
Κάποιοι άλλοι ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ = ΜΗΔΕΝ.
ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Δικόγραφα και αγωγές πρέπει να καταθέσουν. Ξέρουν πολύ καλά τι οφείλουν να πράξουν και σκόπιμα δεν το πράττουν. 
 Ο κόσμος ακούει εξώδικα και δεν ξέρει ότι τα εξώδικα δεν έχουν καμία σημασία σε κακουργήματα. Παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι θέλουν να ξεχρεώσουν την Ελλάδα  είναι ύπουλοι ,έχουν κακό σκοπό, χρειάζεται προσοχή από εμάς τους Έλληνες, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ… 

Παίζουν με την ευκολοπιστία και καλοσύνη του Έλληνα. Η καλοσύνη μας κατάντησε επικίνδυνη !!

Η απάτη άρχισε το 2008. Ο πρόεδρος της ΕΕΤ ένωση τραπεζών Αράπογλου στις 8/7/2008 στην διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της βουλής ενημέρωσε ότι οι τράπεζες λειτουργούν άψογα, ότι το τραπεζικό σύστημα δεν έχει πρόβλημα, ότι τα Ελληνικά νοικοκυριά δεν είναι υπερχρεωμένα σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Ο Γκόρτσος γραμματέας της ΕΕΤ στις 5/10/2008 επιβεβαίωσε ότι οι τράπεζες δεν κινδυνεύουν από την κρίση. Αναφέρθηκε στην υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και κερδοφορία,και ότι οι καταθέσεις είναι ασφαλείς.
Ενώ μας διαβεβαιώναν το 2008 ότι η οικονομία μας είναι ισχυρή και δεν χρωστάμε, το Ελληνικό δημόσιο άρχισε από τότε να δίνει στις ΄΄ ισχυρές τράπεζες΄΄ σταδιακά εγγυήσεις που ρευστοποιήθηκαν συνολικού ύψους 183 δισεκατομμύρια. 
Οι τράπεζες πριν την παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των 50 δις μέσω του Τ.Χ.Σ. είχαν λάβει στο διάστημα Δεκεμβρίου 2008 – Μαρτίου 20012 επιπλέον 183δις με την εγγύηση του ανυποψίαστου Ελληνικού Λαού. 

Το πρώτο πακέτο των 93 δις άρχισε σταδιακά τον Δεκέμβριο 2008 επί κυβερνήσεως Καραμανλή με Φ.Ε.Κ Ν.3723/2008 πήραν οι τράπεζες προ μνημονίου 23 δις με εγγυήσεις ομόλογα Ελληνικού δημοσίου τα οποία είχαν 3ετη διάρκεια αποκλειστικά για χορήγηση στεγαστικών δανείων, κεφάλαιων κινήσεως προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ζωτικής σημασίας.

Το ΦΕΚ αναφέρει τον σκοπό που δόθηκαν με υπουργική απόφαση τα 23 δισεκατομμύρια.

Τα χρήματα όλα έφυγαν έξω …κανείς δεν ξέρει που πήγαν, σημασία έχει ότι δεν πήρε ο Ελληνικός λαός ούτε ένα ευρώ. Αν τα χρήματα έμπαιναν στην Ελληνική οικονομία-αγορά ως όφειλαν η χώρα θα είχε ανάπτυξη και δεν θα χρειαζόταν να μπούμε στο μνημόνιο. Το ΑΕΠ της χώρας θα είχε άνοδο και όλα θα κυλούσαν ομαλά, χωρίς μνημόνια, χαράτσι, ΕΝΦΙΑ, χωρίς ανεβασμένους φόρους, χωρίς ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ (που μόνο στην Ελλάδα ισχύει, σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, δεν ισχύει το ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ λες και τίθεται το ερώτημα αν είμαστε μέλος της Ε.Ε με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις).

Οι απατεώνες όμως ,ήδη είχαν κάνει το σχέδιο για την άλωση της Ελλάδας. 
Ρευστοποίησαν οι τράπεζες με 1%. Ενώ τα 23 δις έφυγαν έξω, με Φ.Ε.Κ χρέωσαν τους Έλληνες για χρήματα που δεν πηραμε,και μας έβαλαν με υπουργικές αποφάσεις Φ.Ε.Κ εγγυητές.

Τι είπαν με απλά λόγια ο Καραμανλής (Εθνοσωτήρας) και Αλογοσκούφης στην Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα; Δώστε τα 23 δις στις τράπεζες για να τα δώσουν με την σειρά τους στο λαό …όσο τα είδατε εσείς άλλο τόσο τα είδα και εγώ.. μας είπαν ψέματα όλοι μαζί. 
Οι πολιτικοί κάλυψαν τους τραπεζίτες και εφόσον είδαν ότι το κόλπο έπιασε και κανένας Έλληνας δεν αντέδρασε, ,ανενόχλητοι συνέχισαν για την επόμενη δόση των 40 δισεκατομμυρίων υπογράφοντας το μνημόνιο του 2010 με δανειακές συμβάσεις Αγγλικού δικαίου το ισχυρότερο υπέρ των δανειστών. 

Το κράτος πλήρωσε εκατομμύρια για να δέσουν χειροπόδαρα τους Έλληνες σήμερα και εκατό γενεές μετά…
 Η ΕΚΤ με εγγύηση την Ελλάδα που ταυτόχρονα την βρίζει ότι είναι αφερέγγυα - τεμπέληδες με κατηγορίες ότι η Ελλάδα πτωχεύει, μας γελοιοποιούν, μας διασύρουν ΕΜΑΣ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ !!!!!!

Συνεχίζει η ΕΚΤ  να δίνει με την εγγύηση των  ΄΄αφερέγγυων΄΄ Ελλήνων  άλλα 30 δις. 
Αυτό και αν λέγεται κακούργημα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΦΕΚ Ν.3723/2008 23 ΔΙΣ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΜΑΙΟ 2010 ΦΕΚ Ν. 3845/2010 15 ΔΙΣ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 ΦΕΚ. Ν.3872/2010 25 ΔΙΣ
ΜΑΙΟ 2011 ΦΕΚ Ν. 3965/2011 30 ΔΙΣ 

ΕΔΩ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ 93 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΑΝ = ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ = ΟΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ  ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ. 

ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ Π.Χ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ-ΙΔΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΝΩΝ.
ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ . ΟΝΟΜΟΣ 1608/1950 ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 5-20 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ; ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ;

Ο τραπεζικός τομέας και οι πουλημένοι πολιτικοί είναι οι υπεύθυνοι για την είσοδο μας στα παράνομα μνημόνια. 

Το ίδιο διάστημα, αρχίζουν τα νέα μέτρα λιτότητας:

ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ 9 Φεβρουαρίου 2010 ο Παπανδρέου ανακοινώνει πάγωμα μισθών , συντάξεων. 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ 3 Μαρτίου 2010 νέα σκληρότερα μέτρα 30% μείωση άδειας δώρων Χριστουγέννων ,Πάσχα 12% μείωση σε όλα τα επιδόματα του δημοσίου ,αύξηση Φ.Π.Α από 19% σε 21% ( που φεύγει και αυτό εκτός ) ,αύξηση φόρο βενζίνης, τεκμήρια σε όλα τα αυτοκίνητα.

ΤΡΙΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ . Η Ελλάδα δεν τα καταφέρνει παρά τα μέτρα λιτότητας και μας βάζουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα. 

Αύξηση φόρων ποτά ,τσιγάρα 10% Φόροι σε εισαγόμενα αυτοκίνητα…..
ακόμη και τεκμήριο στα μικρά αυτοκίνητα Αύξηση Φ.Π.Α από 21% σε 23% ,περικοπές επιδομάτων.

Επίσης μέτρα με νομοσχέδιο μείωσης μισθών, αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

ΜΕΤΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ : Έκτακτη εισφορά για όσους δηλώνουν 12 χιλ και άνω . επιβολή ετήσιου τέλους για ελεύθερους επαγγελματίες. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΤΗΣ!!!!!!

Ένα μήνα μετά την δόση του μνημονίου ΜΑΙΟ 2011 των 30 δις που έφυγαν έξω όλα…
η κυβέρνηση θέτει πώληση μέρους της δημόσιας περιουσίας μέσω ΤΑΙΠΕΔ το παράνομο ξεπούλημα αρχίζει. 

Οι επιχειρηματίες του τραπεζικού τομέα σε συνεργασία με τα πολιτικά ΄΄λαμόγια΄΄ δημιούργησαν το ΤΑΙΠΕΔ ανώνυμη εταιρεία. Όλη η Ελληνική δημόσια περιουσία πέρασε στα χέρια των ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΩΝ. Έβαλαν ΄τάχα΄ φωτιά στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ στην Αθήνα για να έχουν αφορμή Δεκέμβριο 2015 να το μεταφέρουν στο Λουξεμβούργο. Πρόκειται για μεγάλη αλητεία. 

Η τραπεζική απάτη συνεχίστηκε με παρόμοιο τρόπο αφού ΄΄έφαγαν΄΄ άλλα 90 δις. σε τρείς ακόμη ισόποσες δόσεις των 30δις (Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο 2011 και Μάρτιο 2012). 

Οι τράπεζες πριν την παράνομη ανακεφαλαιοποίηση των 50 δις μέσω του Τ.Χ.Σ. είχαν λάβει στο διάστημα Δεκεμβρίου 2008 – Μαρτίου 20012 επιπλέον 183δις με την εγγύηση του ανυποψίαστου Ελληνικού Λαού. 

Μέσω των κομμάτων και ΜΜΕ ο τραπεζικός τομέας μπορούσε να συγκαλύπτει την απάτη και να καταστεί ο Έλληνας εν αγνοία του εγγυητής για ποσά που έλαβαν οι τράπεζες με πρόσχημα την ρευστοποίηση. 

Το κράτος το 2009-2010 είχε δυνατότητα δανεισμού από τις ελεύθερες αγορές όπως πάντα, και δεν χρειαζόταν να μπούμε στο μνημόνιο. Αφού την περίοδο προ μνημονίου οι αγορές μας δάνειζαν 88 δις με επίσημα στοιχεία από το υπουργείο οικονομικών και τότε η Ελλάδα δανείστηκε μόνο τα 29 δις πριν το μνημόνιο και απέρριψε τα 59 δις προκειμένου να μας βάλουν στα μνημόνια. Και τα 29 αυτά δις που δανείστηκε πήγαν σε αντικατάσταση οφειλών του παρελθόντος - τοκοχρεολύσια. 

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΤΑ ΦΕΚ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150- 200 ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2008  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΔΙΟΤΙ 
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ  ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ. 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ. 

ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ  ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ:

1.   ΔΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
2.   ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.(EKT)
3.   ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΕΤΕΙΤΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

 ΙΔΡΥΣΗ ΔΝΤ 

Το Δ.Ν.Τ είχε συσταθεί το 1945 με την συνθήκη του Μπρετόν Γούντς. Εθνικό τυπογραφείο Φ.Ε.Κ Αρ.φύλου 315 27/12/1945. Η Ελλάδα συμμετέχει στο ΔΝΤ με 40 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Την εποχή που δεν έχει η Ελλάδα να φάει πλήρωνε 40 εκ. τον χρόνο ως συμμετοχή στο Δ.Ν.Τ. 
 Μετά από χρόνια βάση πληθωρισμού έφτασαν στο ύψος 1.300 δις.εκατ. τον χρόνο και τον Δεκέμβριο του 2014 η συμμέτοχη μας έφτασε στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. 


Από το 1945 το ΔΝΤ έχει πάρει από την Ελλάδα πολλά δισεκατομμύρια. 


Που πήγαν όλα αυτά; 

Τους δίνουμε 3 δις ετησίως και μας δίνουν πίσω 3 δις δηλ. μας δανείζουν τα λεφτά που τους δίνουμε; 

Η αλητεία δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο..ούτε αρχή, ούτε τέλος …
εδώ πρόκειται για τρέλα..προτείνω στους ΄΄σατανάδες΄΄ να τα μαζέψουν και να φύγουν, να αφήσουν την Ελλάδα ελεύθερη και να πάνε να κάνουν αλλού τις μπίζνες τους. 

Ο αντιμνημονιακός Τσίπρας ψήφισε το 3ομνημόνιο και την επόμενη μέρα παραιτήθηκε!
Μέσα σε εφτά μήνες πήγε τρείς φορές τον ελληνικό λαό στην κάλπη το 62% του «ΌΧΙ» το έκανε ''ΝΑΙ'' υπέγραψε το μνημόνιο και την επομένη μέρα παραιτήθηκε.
Γνώριζε από πριν ότι θα υπογράψει το «ΝΑΙ». Ο Τσίπρας μέσα στην ευρωβουλή ούτε κουβέντα για το πόρισμα της επιτροπής αλήθειας δημοσίου χρέους και σαν να μην συνέβαινε τίποτα συνέχισε να διαπραγματεύεται την απάτη του μνημονίου. Ο Γιούνγκερ στην ευρωβουλή τόνισε εκτός των άλλων ότι η Ελλάδα έχει Πρωθυπουργό ο οποίος εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό και με την συγκατάθεση του Ελληνικού λαού υπέγραψε το 3ο μνημόνιο. 

                                               ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ den.com.gr

Όλα τα προβλήματα στην Ελλάδα σήμερα ξεκινούν από τις παράνομες δανειακές συμβάσεις (Μνημόνιο). Αν καταργηθεί το μνημόνιο και το ΤΑΙΠΕΔ ερχόμαστε στην πρωτέρα κατάσταση και οι αλλαγές στην ζωή μας θα είναι τεράστιες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο ελληνικός λαός σαφώς θα είναι λιγότερα. Οι δανειακές συμβάσεις είναι παράνομες καταπατούν το Ελληνικό Σύνταγμα, είναι εκτός Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Νομιμότητας. Καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Οφείλουμε να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημα στον Ελληνικό λαό. ΔΕΝ πρέπει να σταματάμε ούτε λεπτό να μιλάμε για την παρανομία που έστησαν κατά του Ελληνικού λαού, οι τράπεζες κ ΔΝΤ. 
Δεχθήκαμε πλήγμα από τους πολιτικούς που συνεργάστηκαν με τους δανειστές. Το πλήγμα είναι τεράστιο και ανεπανόρθωτο για το Έθνος και το γένος των Ελλήνων αν Δ.ΕΝ κάνουμε κάτι ΤΩΡΑ όλοι μαζί, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας οι επόμενες γενιές θα το πληρώσουν ακριβά.....και θα φταίμε εμείς....... 

Η παγκόσμια τράπεζα δάνεισε την τράπεζα Ελλάδος, δηλ. η μία τσέπη δάνεισε στην άλλη και χρέωσαν τον λαό. Οι δανειστές λοιπόν να πάρουν τα 233δις από εκεί που τα έδωσαν… Η ¨Δεξιά¨ τσέπη να ψάξει να τα πάρει από την ¨αριστερή τσέπη¨ και να μην χρεώνουν τον Ελληνικό λαό.

Για να ξεχαστεί και να σκεπαστεί η μεγαλύτερη απάτη όλων των αιώνων και όλων των εποχών προσπαθούν να ξεκινήσουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.

Δυστυχώς έτσι έπρατταν οι απατεώνες της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ανέκαθεν.. 

Η ΠΑΝ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ : 
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!!! 

Ο ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΗΚΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΓΕΙΑΣ ΚΟΛΑΣΗΣ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ