Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 

 

 

Ο άνθρωπος όσο σοφός και να είναι δεν μπορεί να βρει σε καμία περίπτωση κάποιο μειονέκτημα στη θεωρία και στο λόγο του ΙΗΣΟΥ . Ομως από τη στιγμή που πιστεύει στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ η εκκλησία τον παγιδεύει στις απόψεις της. Αυτό δεν είναι  καθόλου καλό. 

 

 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

 Οι ιεράρχες και πρεσβύτεροι  έχουν εξουσία χωρίς  κόστος που ναι μεν δεν βελτιώνουν τις ζωές τους αλλά παρασύρουν και δίνουν άσχημα χαρακτηριστικά στην κοινωνία.

 Οι εκκλησίες  αποπροσανατολίζουν τους ανθρώπους από τον λόγο του ΙΗΣΟΥ .

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ αλλά η εξουσία της,  στηρίζεται στην αθλιότητα των επιστολών και στα συγγραφικά έργα εκείνων που ονομάζονται αυθαίρετα «ΠΑΤΕΡΕΣ».

Αυτοί οι δούλοι οι εργάτες της εκκλησίας έχουν εξουσία και την διαφυλάττουν επειδή μεταφέρουν την γνώση του λόγου του ΙΗΣΟΥ που οι ίδιοι ούτε καν τηρούν και ούτε διαδίδουν επ ακριβώς.

Αν μπορούσε η εκκλησία θα έκρυβε τελείως τον λόγο του ΙΗΣΟΥ αλλά ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν χωρίς τον λόγο του Χριστού να υπάρχουν εκείνοι .

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ αλλά οι εξουσιαστές έστειλαν πολλούς ανθρώπους στο θάνατο, απείλησαν και μίσησαν τον κάθε άνθρωπο που τους αμφισβήτησε.

Πολλοί άνθρωποι φώλιασαν μέσα στην εκκλησία και δεν  πολεμούν τους ιεράρχες εφόσον έχουν την δυνατότητα να τους εξοντώσουν .

Κάθε ιερέας έχει επιπλέον γνώση για τον ΙΗΣΟΥ αλλά και για τη διαφθορά και αθλιότητα της εκκλησίας.

Όλες οι θρησκείες λειτουργούν ομοίως.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ Πέτρου Παύλου κλπ

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσαν τα πατερικά κείμενα έκλεισαν και οι πόρτες προς τη φιλοσοφία και τους ανθρώπους της.

Οι άθλιοι αυτοκράτορες υιοθέτησαν τη Χριστιανική και Καθολική πίστη εκ του πονηρού.

  ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΘΕΟ η θα πρέπει να μην ξέρει τίποτα και να ακολουθεί τη φύση του, η να έχει επ ακριβώς γνώση ώστε να επιβεβαιώσει τη φύση του και να χαρεί ως δημιούργημα θεού.  Η εκκλησία όμως δηλητηριάζει τους απλούς ανθρώπους με περίεργο τρόπο ...

Οι ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι αυξάνονται ραγδαία επειδή απομακρύνονται από το ΘΕΟ με δόλο που οφείλεται στην ανεπάρκειας των ιερέων.

Οι ιερείς που έχουν παιδιά είναι κάπως καλύτεροι από τους ιερείς της αγαμίας διότι κατά βάθος μισούν τον ελεύθερο άνθρωπο.. ζουν και πεθαίνουν μέσα στην αθλιότητα το ψέμα χωρίς να προσδοκούν τη βασιλεία των ουρανών και καμαρώνουν όταν κάθονται στις πρώτες θέσεις των αστείων κοινωνικών εκδηλώσεων και ζουν για αυτό ... κανένας υγιής άνθρωπος δεν θα ήθελε να έχει τέτοια ζωή γεμάτη με υποκρισία.

Κρίμα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ