Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΟΙΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ



ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ: ‘’ΚΑΠΟΙΟΙ’’  επιζητούν να *σκοτώσουν ακόμη μία φορά τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ με κάθε τρόπο, μέσα από τις καρδιές των ανθρώπων. 



Αυτοί οι γελοίοι ΑΛΑΖΟΝΕΣ νόμιζαν ότι οι βιβλιοθήκες ήταν στάβλοι  και με τα άρρωστα μυαλά τους πίστευαν ότι μπορούσαν να ανέβουν στο αερόστατο  της βασιλείας και φιλοσοφίας. Έτσι  επέλεξαν με τη  μεταφυσική να δημιουργήσουν τρικυμία στα κρανία των ανθρώπων, προκειμένου να μην εστιάσουν στον λόγο του  ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ...... έτσι ώστε να μην καταλάβουν ότι τους απέτρεπε από το να ακολουθούν τους πονηρούς που πούλαγαν το παραμύθι της μεταφυσικής για να μην πέσουν στο  βόθυνο ''λάκο''.

Πίστεψαν μερικοί  ψευδολόγοι που η φαντασία τους ΞΕΠΕΡΝΑ  κάθε όριο να παρουσιάσουν την ιστορία των Ευαγγελίων ως μια παράδοση  από την οποία θα μπορούσε ο κάθε ένας να φτιάξει  τον Ιησού ως ΠΡΟΦΗΤΗ... ως μάγο... ως λαοπλάνο…ότι  τάχα δεν υπήρχε....ότι δεν αναστήθηκε δεν  δεν…προκειμένου να απομακρύνουν τον άνθρωπο από τον λόγο του θεού!!

Απαίσιες δικαιολογίες τις οποίες ούτε και θέλω να ονομάσω…  
ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ... ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ .. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ήθελαν  πάντα να έχουν τους ανθρώπους δούλους όπως άλλωστε έλεγε ο Αριστοτέλης δηλαδή ότι: Η δουλεία είναι χρήσιμη για τον δούλο ......................
..............και το μόνο εμπόδιο που υπάρχει είναι ο λόγος του Χριστού που λέει ότι: Όποιος σε αιχμαλωσία φέρει σε αιχμαλωσία θα πέσει..... και για αυτό ήθελαν και θέλουν να τον εξαφανίσουν..


Παρόλο το σανό που πούλησαν στα προβατάκια επί χιλιετίες ολόκληρες δεν μπόρεσαν να καταργήσουν τον λόγο του Χριστού παρά μόνο πέτυχαν να αποτρέψουν τον κόσμο από το να μελετήσει τα 4 Ευαγγέλια που είναι η χαρά για τον άνθρωπο.

 Ο Χριστός είναι η αρχή  και το τέλος, που  καθορίζει τις δύο εποχές,  εκείνη την προ Χριστού και εκείνη μετά Χριστού που αρχίζει με την γέννηση του .
Υπάρχουν άνθρωποι που τον αγαπούν αλλά και άνθρωποι που τον μισούν. Σημασία έχει ότι σε ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ. ...ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ Η ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.


ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ  ΟΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΙ παραποιούν τον  λόγο... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ





Ένα καινούριο αστέρι γεννιέται στον ουρανό και οι μάγοι τρέχουν να  προσκυνήσουν .
ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ πήγαν να προσκυνήσουν στον στάβλο με τα ζώα. Οι μάγοι δεν ήταν βασιλείς ήταν όμως ανώτεροι από βασιλείς. 
Οι βασιλείς κυβερνούσαν τους λαούς αλλά οι μάγοι οδηγούσαν τους βασιλιάδες. Ήταν αυτοί που εξηγούσαν τα όνειρα και έμοιαζαν με προφήτες. 
Γνώριζαν  τα μυστήρια της ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!
 Δικαιολογημένα λοιπόν ήρθαν να προσκυνήσουν μπροστά στον Ιησού . Οι μάγοι ταπείνωναν με σοφία των πλούτο μπροστά στην αγνότητα στα πόδια της ‘’φτώχιας’’.  Γονάτισαν με τους πλούσιους βασιλικούς μανδύες στο χορτάρι. ...

...τα χρόνια πέρασαν ο Χριστός μεγάλωσε ………

Ο Ιησούς δεν εφοίτησε σε κανένα σχολείο σοφών που δίδασκαν οι  διδάσκαλοι. Δεν ανήκει στην αριστοκρατία, ούτε γεννήθηκε σε οικογένεια πολεμιστών ούτε αρχιερέων. Γεννήθηκε σε φτωχή οικογένεια.
Ο Χριστός μίλησε στις καρδιές των ανθρώπων ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Επιπλέον στις δύσκολες στιγμές σας, μέσα σε όλα να μην ξεχνάτε   ότι η  μόνη προσευχή που έδωσε ο Χριστός είναι το ‘’πάτερ ημών’’.  
Η Προσευχή αυτή παραδόθηκε από τον ίδιο τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στους μαθητές του, όπως αυτή αναφέρεται στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο στο κεφάλαιο 6.9-13, κατά το ακόλουθο κείμενο:
Πάτερ ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς, 
ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου, ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου, 
γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς. 
Τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον· 
..καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν· καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν, ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ.

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! 

1 σχόλιο:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ