Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΟΙ 153 ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η Ν.Δ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ = κουκουρούκου




ΔΑΒΙΤΗ ΑΝΝΑ : ΜΕ ΤΟΥΣ 153 ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ 25/1/2019 και ώρα 15:30 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ . ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.   Ενώ η ΝΔ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ Φ.Ε.Κ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.. 
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Η Ν. Δ. 
   


ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ βάζουν ένα χεράκι βοηθείας να τελειώσει το σχέδιο.
 Ξέρεις τι θα πει να επεκταθείς ;;; Να κατακτήσεις χωρίς πόλεμο μια ακόμη χώρα??
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ''ΞΕΜΠΡΟΣΤΑΣΕ'' ΤΑΧΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ''ΧΑΜΠΕΡΙ'' ΓΡΑΠΤΟ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ..... Ο ΑΛΕΞΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ  ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΧΝΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΚΡΟΥΣΕ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ .
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΗΓΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΙΣΩ...ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ  αποσπάσματα από τα όσα είχε πει σε ομιλία του ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Χαρίλαος Τρικούπης το 1880, και ακολουθώντας την επαγωγική μέθοδο αυθαίρετα  καταλήγει συμπερασματικά στο απόφεθγμα πως «τα όσα σήμερα υποστηρίζει η ελληνική πλευρά για την ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν είναι αληθή, αλλά κατασκευασμένα»!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.., χαχαχαχαχαχα μεγαλωωωωωνει και όλο μεγαλώνει...:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ