Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΘΕΟ ή ΜΑΜΩΝΑ διάλεξε




ΟΣΟ Η ΑΘΕΪΑ αλωνίζει ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ  ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.
Οι πόλεμοι δεν θα σταματήσουν ποτέ....






Μεγάλη λύσσα δέρνει τον άνθρωπο για το εύκολο χρήμα..και προβλέπεται από την Καινή Διαθήκη στο λόγο του Ιησού:
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ 6:24 ..........ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ..... οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ. (  τον ένα θα μισήσεις και τον άλλον θα αγαπήσεις...δεν μπορείς να υπηρετείς συγχρόνως δυο θεούς ή για το  θεό ή για τον Μαμωνά θα εργάζεσαι)..
Μαμωνάς αναφέρεται στην εγκυκλοπαίδεια : Το χρήμα, κέρδος, δωροδοκία, πλεονεξία (κυρίως το ανέντιμο)
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου τι ακριβώς θέλεις να πιστεύεις. Αν ανήκεις στο Θεό, θα ακολουθείς τον Θεό. Αν ανήκεις στον Μαμωνά εκείνον θα ακολουθείς.
Αυτές οι δυο τάσεις είναι υπεύθυνες για τις αιματοχυσίες αιώνων εναντίον του θεού. Στο όνομα του θεού οι μαμωνάδες κατάφεραν να μπερδέψουν τους πιστούς.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ μέχρι ενός σημείου...γεννήθηκε σε μία εποχή που δεν υπήρχε το πρότυπο του ανθρώπου ο ένας έσφαζε τον άλλον για το τίποτα.
Αυτό συνεχίστηκε και μετά την σταύρωση του.
Οι αιματοχυσίες και σφαγές των Χριστιανών από μαμωνάδες που δήλωναν επίσης Χριστιανοί μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο τους πιστούς ανθρώπους που ήταν Ο ΣΤΟΧΟΣ.

Όταν ο άνθρωπος πάρει την γνώση απευθείας από την διαθήκη του θεού χωρίς να του την μεταφέρει ο μαμωνάς (πονηρός) τότε γίνεται προικισμένος και μαθαίνει να προσφέρει στην κοινωνία. Εμείς έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τον Ιησού. Όσο για αυτούς που δεν τον πιστεύουν τους απαντώ πάντα το ίδιο:
Μη σκοτίζεστε αν ΄΄υπάρχει΄.
Αυτά που λέει είναι σωστά;; Εφαρμόστε τα..ξέρω ότι είναι δύσκολο να είσαι έντιμος ...στην πορεία θα τον γνωρίσετε και θα τον αγαπήσετε. Σας περιμένει για το δικό σας καλό. Δεν αλλάζει η κοινωνία μας αν δεν αλλάξουμε όλοι εμείς...

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. Δυο διαφορετικές οντότητες υπάρχουν, ο Θεός και ο άνθρωπος.
Ο Ιησούς έχει γνώση από τον πατέρα Θεό και την δίνει απλόχερα στην διαθήκη του προς τον άνθρωπο.
Οι μαμωνάδες ΄΄δουλεύουν τους πιστούς΄΄ και καταπέφτουν όλοι μαζί στο βόθυνο.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ. Μετά? Περιμένουν τους εξωγήινους να τους σώσουν.

Αμετανόητοι με ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΜΗΔΕΝ.

Αγαπημένοι μου φίλοι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ, Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΎΠΑΡΧΕΙ.
ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ μαμωνάδες ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΑΣΑΝΊΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΏΘΗΚΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ορισμένοι ηλίθιοι (σατανάδια) ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ.... Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. Έτσι αναπτύχθηκαν στον όνομα του θεού πολλές θρησκείες.



Όλοι αυτοί είναι εγκληματίες δολοφόνοι. Εκβιάζονται και απειλούνται αιώνες τώρα μεταξύ τους για το ποιός θα κερδίσει περισσότερο χρήμα και εξουσία. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ με πληρωμένους στρατιώτες- υπαλλήλους (επίσης μαμωνάδες) που σκοτώνουν επειδή είναι η δουλειά τους, δεν σταματά.... Ο μέσος πιστός δεν μπορεί να τα αντιληφθεί όλα αυτά και σκοτώνονται άδικα ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ.............


Με αγάπη και σεβασμό στον άνθρωπο !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ