Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΒΟΗΘΕΙΑ'' ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ -Ο "αυτοτραυματισμός" των Εβραίων




 ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΒΟΗΘΕΙΑ'' ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ 
Ο "αυτοτραυματισμός" είναι μια απολύτως συνηθισμένη πρακτική, για να μπορέσουν οι συνένοχοι εγκληματίες να "θολώσουν" την κατάσταση και να απομακρύνουν τις έρευνες από τουςΝΑΖΙ ,πήραν δάνεια από τους Εβραίους τραπεζίτες, Ακόμα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τής Γερμανίας χτίστηκαν με εβραϊκά δάνεια των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ







Με τα χρήματα των Εβραίων έγιναν πολιτικοί παράγοντες της Γερμανίας οι ίδιοι οι Εβραίοι φονείς των αδερφών τους; Το πρόβλημα των Εβραίων το έλυσαν μέσω του "αυτοτραυματισμού". Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία του υπόπτου και πήγαν κατ’ ευθείαν στην κατηγορία του θύματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ








Οι Εβραίοι ήταν πράγματι πολύ "ματωμένοι", αλλά ταυτόχρονα ήταν και πολύ κερδισμένοι. Είναι πολύ πιθανός ο "αυτοτραυματισμός" των Εβραίων, όταν το κόστος του εμφανίζεται ως μικρό σε σχέση με τα άπειρα κέρδη τα οποία απόλαυσαν στη διάρκεια της μεταπολεμικής εποχής εξαιτίας του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.

Ας σκεφτεί κάποιος το πόσο βελτίωσαν οι Εβραίοι ως έθνος τη θέση τους στον κόσμο εξαιτίας εκείνου του "Ολοκαυτώματος".

Όλα αυτά τα κατορθώνουν οι Εβραίοι, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν κριθεί για τις πράξεις τους. Ο "αυτοτραυματισμός" των Εβραίων, έγινε προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος τους και να εξασφαλίσουν το άλλοθι που χρειάζονταν. Απαραίτητο άλλοθι, εφόσον θα εξακολουθούσαν να κατοικούν ανάμεσα στα θύματά τους και μετά τον πόλεμο. Ας σκεφτεί κάποιος τι απώλειες προκάλεσαν στους λαούς με τις πράξεις τους και θα καταλάβει ότι τους βγήκε "τζάμπα" ο "αυτοτραυματισμός". Όταν τα σημερινά αμύθητα κέρδη των Εβραίων έγιναν πάνω σε εκατό εκατομμύρια νεκρών, αντιλαμβανόμαστε ότι την "έβγαλαν" απολύτως "τζάμπα" και μόνον που επιβίωσαν ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων τους.

Μέσα σε λίγα χρόνια - και χωρίς τον παραμικρό αγώνα

- βρέθηκαν στην κορυφή του κόσμου. Ανέβηκαν 

κλαίγοντας και μοιρολογώντας,

Δεν είμαστε αρνητές του Ολοκαυτώματος,πιστεύουμε ότι υπήρχαν νεκροί Εβραίοι αλλά όχι στα μεγέθη που οι ίδιοι.προσδιόρισαν.
Οι Εβραίοι ήταν πράγματι πολύ "ματωμένοι", αλλά ταυτόχρονα ήταν και πολύ κερδισμένοι.


ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ??
ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ???
ΠΟΙΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ''ΒΡΥΣΗ'' ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ??
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΥΠΟΨΙΑΣ????
ΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ ''ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ''ΤΑΧΑ'' ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.. ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ....ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΕΒΕΡΤ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ....ΓΙΑΤΙ??? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΛΑΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ?? ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ??
ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ....


ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ......

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
Δαμασκηνός κάλεσε τον Χαλδέζο και του είπε:
«Εγώ έκαμα τον σταυρό μου, μίλησα με τον Θεό, και απεφάσισα να σώσω όσες ψυχές Εβραίων ημπορώ. Έστω και αν κινδυνεύω. Εγώ θα τους βαπτίζω τους Εβραίους, και συ θα τους δίδης πιστοποιητικόν του Δήμου για να πάρουν ταυτότητα ως χριστιανοί Έλληνες[».
Δεν επρόκειτο για μια απλή υπόθεση. Οι ταυτότητες έπρεπε, όχι μόνο να φαίνονται αυθεντικές, αλλά και να είναι. Η δημοσιογράφος Μαρία Ρεζάν σώθηκε χάρη σε μια τέτοια ταυτότητα:
«Χάρη στον Έβερτ πλήθος Εβραίων σώθηκαν. Κυρίως χάρη στις πλαστές του ταυτότητες, που στο κάτω μέρος τους έφεραν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Όπως ακριβώς και η δική μου, με το όνομα Μαρία Φιούμη, εκ Χανίων Κρήτης παρακαλώ, ώστε να είναι μακριά ο τόπος της καταγωγής και δύσκολη η επαλήθευση σε ώρα ανάγκης»....



Ο ακριβής αριθμός των Εβραίων που σώθηκαν χάρη στις πλαστές ταυτότητες είναι δύσκολο να διακριβωθεί. Το Εβραϊκό Ίδρυμα Yad Vashem κάνει λόγο για «50 οικογένειες». Πολλοί ερευνητές μιλούν για 1.200 άτομα[16]. Ο Μιλτιάδης Έβερτ στο βιβλίο για τον πατέρα του αναφέρει τον αριθμό των 7.500 πλαστών δελτίων μόνο σε  Εβραίους[17], ενώ έχει γραφτεί μέχρι και ο αριθμός των 18.500[18].

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ που η επίσημη πολιτεία κάνει τα πάντα για να μην θυμάται ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ και οι πολίτες του απλά δεν γνωρίζουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΕΒΡΑΙΩΝ

.......ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ

ΑΥΤΟΥΣ. 








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ