Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Η ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

''ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΥΤΗ ΕΧΟΥΝ''
Η ΑΓΓΛΟ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΟΑριστεράς ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Δεξιάς ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΟΜΠΡΕΛΑ'' ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ!!! 



ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ!
Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΘΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ....

ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΚΕδες ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Ο Μητσοτάκης ήταν ο ανιψιός του ΔΕΞΙΟΥ Ελευθερίου Βενιζέλου, ο οποίος, εκτελώντας τις εντολές των Άγγλων, προκάλεσε τη μικρασιατική καταστροφή. Πρώτος ξάδερφος του ΔΕΞΙΟΥ Σοφοκλή Βενιζέλου, που ήταν ο διορισμένος από τους Άγγλους πρωθυπουργός των "παραθεριστών" πριν από τον Παπανδρέου. Η Αριστερά στην Ελλάδα είχε βρει τους τέλειους ΔΕΞΙΟΥΣ εκφραστές της.. Η ηγεσία του ΚΚΕ "έδειχνε", το κόμμα "παρέδιδε" και η ΔΕΞΙΑ απλά πυροβολούσε.
ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ


'Ολοι στην βουλή θέλουν ''σκότωμα''....''σατανάδες'' του ''κερατά''!!!





ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΟΣ.....ΑΠΛΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΘΕΟΙ....
Πάγκαλος είναι ΔΕΞΙΟΣ. Ο απόλυτος ορισμός του ΔΕΞΙΟΥ, εφόσον είναι εγγονός ενός κορυφαίου γερμανόδουλου δοσίλογου στα χρόνια της κατοχής. Είναι γιος του στρατιωτικού διοικητή του αεροδρομίου της Αθήνας στα χρόνια της απόλυτης κυριαρχίας της ΔΕΞΙΑΣ. Όλοι το "παίζουν" φανατικοί εθνικόφρονες, άσχετα αν συνεργάστηκαν με τους Ναζί και τους Εγγλέζους και το "παιζουν" φανατικοί δημοκράτες. 
Στο περίφημο Κολέγιο Αθηνών. Εκεί βρίσκονται όλοι οι δεξιοί κι αριστεροί της ΔΕΞΙΑΣ. Αν θέλει να μάθει κάποιος ποιοι ακριβώς ήταν οι δοσίλογοι των Γερμανών, που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, εκεί θα τους ανακαλύψει. Αν θέλει να μάθει κάποιος ποιοι ακριβώς ήταν οι "παραθεριστές" των Άγγλων, εκεί θα τους ανακαλύψει.
Η λίστα των αποφοίτων του Κολεγίου είναι η λίστα της ΔΕΞΙΑΣ στην Ελλάδα. Η απαγορευμένη λίστα. 

Η επιτυχία της ΔΕΞΙΑΣ ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ




Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ????? ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ......ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΕΛΛΗΝΕΣ'' ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ''ΠΙΣΤΟΙ'' ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ....ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ .....

Το αριστερό ΠΑΣΟΚ όλοι τους ΔΕΞΙΟΙ. Ηγέτης του ήταν ο αμερικανοτραφής Ανδρέας.
 Ο γιος του αγγλόδουλου, που προκάλεσε τον εμφύλιο. Ο γιος του επαγγελματία διχαστή της Αριστεράς. Ο γιος του ΔΕΞΙΟΥ "γέρου". Ο Ανδρέας ήταν ο μόνιμος προστατευόμενος της ΔΕΞΙΑΣ. Η ΔΕΞΙΑ τον φυγάδευσε στην Αμερική, όταν επί Μεταξά παρίστανε τον "επαναστάτη". 
Η ΔΕΞΙΑ τον προστάτευσε, όταν οι Έλληνες σκοτώνονταν στα βουνά κι αυτός έπαιζε τον ναύτη στις ΗΠΑ.

ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ''ΠΑΙΖΟΥΝ'' ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.

Ο Γιωργάκης έχει προκαταβολικά κατακτήσει τη θέση του ηγέτη —λόγω κληρονομιάς—, αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζουν τον ηγέτη, δεν τα διαθέτει. Ο Γιωργάκης διορίστηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ απ’ ευθείας από την αμερικανική πρεσβεία. Εκεί βρισκόταν ο ίδιος, όταν ο Σημίτης δήλωνε την παραίτησή του.

Τα ανάλογα συμβαίνουν και με τη Ντόρα. Ο Καραμανλής αρνιόταν επίμονα να της δώσει το υπουργείο εξωτερικών και αυτή απευθύνθηκε στους Αμερικανούς για να το πάρει.
Σημίτης. Ποιος ήταν ο Σημίτης; Ο γιος του διορισμένου από τον Παπανδρέου και άρα από τους Άγγλους διοικητή της Στερεάς Ελλάδας Γ. Σημίτη. Ο σύζυγος της ΔΕΞΙΑΣ Δάφνης.

Η Τσουδερού, που ήταν κόρη του διορισμένου από τους Άγγλους πρωθυπουργού. Η Μπενάκη, ο Βαρβιτσιώτης, ο Τσαλδάρης, ο Παπαδόγγονας, ο Παπαληγούρας κλπ.. Οι πρώην ευνοούμενοι του Παλατιού έγιναν οι πρωταγωνιστές της δημοκρατίας.

Όλα ένα παιχνίδι με επαγγελματίες νικητές, οι οποίοι δεν ανήκουν στον λαό. Επαγγελματίες, που είναι "καταδικασμένοι" να μας κυβερνήσουν από την παιδική τους ηλικία. Γεννημένοι "εκλεκτοί", όλοι τους ΔΕΞΙΟΙ. ΔΕΞΙΟΙ, όπως ο γιος του ΔΕΞΙΟΥ Ανδρέα Παπανδρέου. ΔΕΞΙΟΙ, όπως ο ανιψιός του ΔΕΞΙΟΥ Καραμανλή. ΔΕΞΙΟΙ, όπως η κόρη του αποστάτη.

Τον δεξιό ΔΕΞΙΟ Βαρβιτσιώτη τον διαδέχθηκε ο γιος του. Τον σοσιαλιστή ΔΕΞΙΟ Γεννηματά τον διαδέχθηκε η κόρη του. Οι πάντες έχουν μπει σ' αυτό το παιχνίδι

Ένα τεράστιο θέατρο του παραλόγου. Οι ΔΕΞΙΟΙ, που παρίσταναν τους σοσιαλιστές, έβριζαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ και έκλεβαν ψήφους αριστερών. Οι ΔΕΞΙΟΙ, που παρέμεναν στη Δεξιά, έβριζαν τους σοσιαλιστές, κατηγορώντας τους για κρυπτοκομμουνιστές και επίσης έκλεβαν ψήφους αριστερών. Ένας ολόκληρος λαός παγιδευμένος στα "γρανάζια" της ΔΕΞΙΑΣ. Όλοι εναντίον όλων και η ΔΕΞΙΑ πανευτυχής.


ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΥΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ !!!!!







ΑΙΜΑ ΠΟΤΑΜΙ ΧΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΥΘΕΙ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ???? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΓΕΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ .....

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ....

ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΑ ΜΠΕΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ !!!! den.com.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ